Domaine de Luzenac
CASA RURAL
I HABITACIONS

  • Benvinguts a la CASA RURAL Domaine de Luzenac, a l'alta vall de l'Aude, la regió de Llenguadoc-Rosselló a França. Al peu dels Pirineus, veniu i podreu admirar paisatges variats i panoràmiques impressionants.

  • Tant en espaioses habitacions moblades o en una còmoda casa, Marie-Pierre i Mario us acullen per vacances a 45km al sud de Carcassona, en una antiga casa senyorial restaurada. La casa rural es troba en ple camp; la calma i la serenitat dels llocs us fascinaran i us garanteixen una estada reposada envoltats de natura.

  • Situat entre mar i muntanya, la nostra casa rural és el punt de partida de nombroses excursions. Partiu en cotxe, bicicleta, a cavall o simplement a peu i descobriu indrets i itineraris meravellosos. A l'hivern podeu gaudir de nombroses estacions d'esquí que els Pirineus us ofereixen, mentre que a l'estiu, una mica més enllà, trobareu les platges del Mediterrani.

  • Si us interesseu a l'historia podeu visitar els nombrosos castells dels Càtars, l'antic vestigi de la Creuada Albigesa, com Puivert, Peyrepertuse o Montségur, sense oblidar la visita a la ciutat fortificada de Cité de Carcassonne, magníficament restaurada i la més important d'Europa. Entre els seus murs trobareu els escenaris de la pel·lícula Robin Wood entre d'altres.

  • La casa rural al Domaine de Luzenac és el punt de partida de nombrosos senders i recorreguts per fer excursions a peu, en bicicleta o moutain bike. Pels apassionats de la pesca, la regió ofereix grans possibilitats, ja sigui en rius, torrents o llacs.
  • Heu llegit el Codi Da Vinci ? Submergiu-vos en el misteri de Rennes-le-Château i visiteu la casa de l'Abat Saunière i la cèlebre església, tot a deu minuts del Domaine de Luzenac.